neděle 25. května 2014

Podpořte můj nový blog

Vítám stálé návštěvníky!
Omlouvám se za neaktivitu, ale mám příliš mnoho práce. Momentálně kreslím komiksy, pokud máte zájem, můžete je shlédnout ZDE.
Jsou to opravdové mástrpísy, kreslené ve photoshopu, o vekém dobrodružství mého OCčka Rhynwen. Ještě jednou se omlouvám za neaktivitu, ale pracuji i na svých povídkách.

S láskou (a s nenávistí)
Vaše Yuri

15 komentářů:

  1. Huráááá....byla tu bez tebe nuda XD

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem se o tebe bála!

    OdpovědětVymazat
  3. Tady je v posledí době nějaká nuda. Není divu, že sem nikdo nechodí, když nemají možnost číst tvé úža povídky, Yuri.

    OdpovědětVymazat
  4. Čím dál horší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasim s tebou :D tohle má úplně zbytečně

      Vymazat
  5. Už sa teším, až prídeš na blog.cz a začneš spamovať (myslené ironicky) a potom z toho tu bude flame war :-) :-) :-) :-) či ty ani na blog.cz nemieniš vkročiť?

    OdpovědětVymazat
  6. Yuri ty aj žiješ? :O zaujímavé... bez teba tu bola nuda... :( :D a na blog.cz bola väčšia haluz...staré dobré časy čítania si hejtov a sledovania vytočenosti ľudí...

    OdpovědětVymazat
  7. Ej more tolik keců si mela a ted si zase nekde v prdeli haha

    OdpovědětVymazat
  8. Yuri na facebooku a asku na to sa idem pozrieť :D konečne budú tvoje poviedky čitateľné ;D

    OdpovědětVymazat
  9. To na pozadí je péro? Hezké péro

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím,
    Po velmi dlouhé době jsem si na tebe opět vzpomněl Yuri. Vzpomínám si, jak jsem se na tvůj blog náhodou dostal prostřednictvím komentáře, který jsi napsala u blogerky, kterou jsem navštěvoval a pak u tebe (ještě na blog.cz) četl ty stovky komentářů, ať už kladných či záporných.
    Kdysi jsem koukal i na tvoje video ze hry Oblivion, nebo to byl Morrowind, to už přesně nevím. Na tohle téma jsem si jednou moc pěkně popovídal i s tvojí sestrou. Vystupovala tu pod nickem Katsumi. Můj tehdejší nick byl Renegade.
    Jo jsou to pěkné vzpomínky. Pokud si to ani jedna nepamatujete, nic se neděje. Je to už opravdu spoustu let zpátky. Chtěl jsem vás jen znovu pozdravit a popřát hodně štěstí. Doufám, že se vám v životě daří dobře.

    OdpovědětVymazat